Westmatic vaskeanlegg for Lastebil

 Økonomisk og effektiv vask av lastebil med Westmatic lastebilvaskeanlegg.
Westmatic har en perfekt maskin for vask av lastebil.
Sammen med deg ønsker vi se på dine behov for vask av lastebil.

Vi ønsker kunne levere en maskin som for deg er økonomisk, effektiv og tilrettelagt for en miljømessig hverdag.

Har du 5 eller 500 lastebiler du ønsker vaske?
Vi har en løsning som passer ditt behov.

Våre løsninger har selvsagt program som beskytter speil. Overlappende vaskeprogram er selvsagt standard på alle våre maskiner.

westmatic-lastebilvask

DESIGN AV WESTMATIC VASKEMASKIN FOR LASTEBIL

Vi kan levere den mest kompakte stasjonære drive-through vaskemaskin for lastebil med 2 eller 4 børster kan du vaske lastebilen helt ned i 90 sekunder med et enestående resultat. Westmatic sine maskiner krever minimalt av plass, noe som er en stor fordel for våre kunder.

50% MINDRE PLASS

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder. En positiv tilbakemelding er at våre maskiner tar ca 50% mindre plass en konkurrentene sine. Størrelse er selvsagt viktig og med mer kompakte maskiner så kan en vaskehall gjøres vesentlig mye mindre en hva de fleste konkurrenter klarer.

Et klart eksempel er når vi gir tilbud på ny hall og vår hall tar 120 kvadrat mindre plass en

Dette er selvsagt vikgit med tanke på at alle kvadrat koster penger og at en vaskemaskin fra Westmatic som tar 50% mindre plass en konkurrentene gjør at du som kunde får frigjort 120 kvadrat til andre ting en vaskehall.Dette forstår vi er viktig for mange av våre kunder da de kan bruke mange kvadrat til andre ting.

SKINNEMONTERT MASKIN FOR VASK AV LASTEBIL

Ønsker du ha en bevegelig maskin så har vi Westmatic vaskemaskin for Lastebil som går på skinner. Det er da 2 alternativer. Enten ved at det går skinner i gulvet eller at det monteres i tak. Med skinnemontert maskin vil du oppnå et fantastisk resultat hver gang.

FUNKSJONER

Takbørste og sidebørster vasker effektivt rundt speil og andre utstående deler på Lastebilen. De vertikale børster kan vaske bilen foran, bak og på sidene i en og samme omgang.

EKONOMI

Westmatic vaskesystem for lastebil forbruker mindre vann, kjemikalier og elektrisitet i forhold til tradisjonelle systemer. Våre munnstykker er designet og konfigurert til å bruke mindre vann, og våre høyeffektive elektriske motorer er mer energieffektive. Vi kan sammen med deg sette opp et regnestykke som viser nøyaktig hva det vil koste å vaske en lastebil.

REDUSERT ANSVAR FOR SJÅFØR AV LASTEBILEN

I motsetning til tradisjonelle vaskesystem vil lastebilsjåføren ha mindre ansvar da Vestmatic har et system som gir sjåføren lyssignal gjennom hele vasken på hva sjåføren skal gjøre. Vaske av den fremre og bakre del av Lastebilen vil  hele tiden bli optimal da denne ikke er avhengig av hastighet eller sjåføren. Lastebilen kjøres ikke inn til børstene for vask, men børstene går selv inn til Lastebilen for deretter hele tiden kunne holde et konstant trykk og kontroll av vaskeprosessen. Når lastebilen står still vaskes den foran og bak med Vestmatic sine overlappende børstebevegelser.

TEKNOLOGI

Westmatics vaskesystem har den mest avanserte programmering med enestående kontroll. Alle aspekter ved systemet overvåkes og justeres kontinuerlig. Dette gjør at lastebilen hele tiden vil oppnå best mulig resultat på vasken.

LCD BERØRINGSSKJERM

Hvert system leveres standard med en LCD-berøringsskjerm der sjåføren velger vaskeprogram. Systemet har selvsagt en steg-for-steg selvdiagnostisering og feilsøking. Det er mulig å legge inn faste program beroende på hvilken kunde og hvilken lastebil som skal vaskes. Dette er da også med på å effektivisere vaskingen, men det er også en økonomisk besparelse for deg som eier vasken og for den som vasker.

WESTMATIC STREKKER SEG LENGRE FOR KUNDENE

Flere kunder ønsker "brande" deres vaskemaskin. Dette har Westmatic gjort noe med og resultatet er at alle vaskemaskiner fra Westmatic nå er mulig å få levert med et eget design. Om du ønsker ha Vaskemaskinen i dit firmas farger med logo og navn så er dette nå fullt mulig. Det er også mulig å få bestilt børster i flerfarger om dette er av interesse.

SUPPORT OG VEDLIKEHOLD.

Vi leverer full support på alle Westmatic vaskemaskiner. Skulle det være behov så kan også Westmatic koble seg til vaske-maskinen via trådløst system og kjøre diagnosering og programmering direkte. Dette gjør at dere hele tiden vil kunne ha siste versjon av software. Supportkostnadene vil gå ned og driftsstans er til et minimum.
Teknik AS har jobbet i flere år med Vaskemaskiner fra Westmatic. Support og vedlikehold vil da for deg som kunde være ivaretatt på best mulige måte.

Maskiner fra Westmatic krever mindre en 30 minutter av forebyggende vedlikehold og mekanisk justering i måneden.

GARANTI

Maskinene kan leveres med opp til 3 års garanti.

Hvis du har spørsmål om vår vaskesystem eller ønsker en befaring for å få vurdert en løsning for deg. Da kan du fylle ut skjemaet til høyre eller kontakt oss på Kontakt oss-siden og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.