Bussvask 

Økonomisk og effektiv vask av buss.

Teknik Vask kan levere en perfekt maskin for vask av buss. Her er det bare fantasien som setter begrensninger

Sammen med deg ønsker vi se på dine behov for vask av buss.


Vi ønsker kunne levere en maskin som for deg er økonomisk, effektiv og tilrettelagt for en miljømessig hverdag.

Har du 5 eller 500 busser?
Vi har en løsning som passer ditt behov.

Våre løsninger har selvsagt speilbeskyttelses program, og overlappende vaskeprogram som standard.


DESIGN AV WESTMATIC VASKEMASKIN FOR BUSS

Vi kan levere den mest kompakte stasjonære drive-through vaskemaskin for buss med 2 eller 4 børster vasker du din buss på 90 sekunder. Resultatet er helt enestående. Westmatic sine maskiner krever minimalt av plass, noe som er en stor fordel for våre kunder.

50% MINDRE PLASS

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder. En av de er at våre maskiner tar ca 50% mindre plass en konkurrentene sine. Dette forstår vi er viktig for mange av våre kunder da de kan bruke mange kvadrat til andre ting.

SKINNEMONTERT MASKIN FOR VASK AV BUSS

Ønsker du ha en bevegelig maskin så har vi Westmatic vaskemaskin for buss som går på skinner. Det er da 2 alternativer. Enten ved at det går skinner i gulvet eller at det monteres i tak. Med skinnemontert maskin vil du oppnå et fantastisk resultat hver gang.

FUNKSJONER

Tak børste og sidebørster vasker effektivt rundt speil og andre utstående deler på bussen. De vertikale børster kan vaske bilen foran, bak og på sidene i en og samme omgang.

EKONOMI

Westmatic vaskesystem for buss forbruker mindre vann, kjemikalier og elektrisitet i forhold til tradisjonelle systemer. Våre munnstykker er designet og konfigurert til å bruke mindre vann, og våre høyeffektive elektriske motorer er mer energieffektive.

REDUSERT ANSVAR FOR SJÅFØR AV BUSSEN

I motsetning til tradisjonelle vaskesystem vil bussjåføren ha mindre ansvar da Vestmatic har et system som gir sjåføren lyssignal gjennom hele vasken på hva sjåføren skal gjøre. Vaske av den fremre og bakre del av bussen vil  hele tiden bli optimal da denne ikke er avhengig av hastighet eller sjåføren. Bussen kjøres ikke inn til børstene for vask, men børstene går selv inn til bussen for hele tiden kunne holde et konstant trykk og kontroll av vaskeprosessen. Når bussen står still vaskes den foran og bak med Vestmatic sine overlappende børstebevegelser.

TEKNOLOGI

Westmatics vaskesystem har den mest avanserte programmering med enestående kontroll. Alle aspekter ved systemet overvåkes kontinuerlig, justeres og slik at når bussen vaskes vil den hele tiden oppnå det best mulige vaske-resultatet.

LCD BERØRINGSSKJERM

Hvert system leveres standard med en LCD-berøringsskjerm der sjåføren velger vaskeprogram. Systemet har selvsagt en steg-for-steg selvdiagnostisering og feilsøking.

SUPPORT OG VEDLIKEHOLD.

Vi leverer full support på alle Westmatic vaskemaskiner. Skulle det være behov så kan også Westmatic koble seg til vaske-maskinen via trådløst system og kjøre diagnosering og programmering direkte. Dette gjør at dere hele tiden vil kunne ha siste versjon av software. Supportkostnadene vil gå ned og driftsstans er til et minimum.

Maskiner fra Westmatic krever mindre en 30 minutter av forebyggende vedlikehold og mekanisk justering i måneden.

Hvis du har spørsmål om vår vaskesystem eller ønsker en befaring for å få vurdert en løsning for deg. Da kan du fylle ut skjemaet til høyre eller kontakt oss på Kontakt oss-siden og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

1234 

ggnng we are her

Laravel includes a variety of global "helper" PHP functions. Many of these functions are used by the framework itself; however, you are free to use them in your own applications if you find them convenient.